• Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη για την παραγγελία σας, έχετε δικαίωμα να την ακυρώσετε,  εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν ακόμα αποσταλλεί. Προκειμένου να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλέστε μας στο 2551020052 . ΠΡΟΣΟΧΗ δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις μέσω email.

 

  • Επιστροφές Προϊόντων

Δεκτές γίνονται οι επιστροφές προϊόντων σε περιπτώσεις όπου:

  1. υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας)
  2. με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π.).

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 10 ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές, να μην έχουν χρησιμοποιθεί και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Επιπλέον για όλες τις περιπτώσεις, για να γίνει δεκτή η επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από την Απόδειξη Λιανικης Πώλησης, ενώ σε περίπτωση τιμολογίου θα πρέπει να συνοδεύεται με Δελτίο Αποστολής.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση μπορεί να γίνει μόνο υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

– επικοινωνήστε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα στο τηλέφωνο 2551020052.
– το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
– το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής).

 

  • Επιστροφές Χρημάτων

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή, την παραλαβή και τον έλεγχο των προιόντων. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.